Direct contact? Bel: 030-63 55 100

Home > Verhuur

Huur een bus bij Autobedrijf Remco Linnebank 

Wilt u een bestelbus huren in de regio? Autobedrijf Remco Linnebank voorziet u graag van een bedrijfswagen. U huurt al een bus vanaf €39,- per dag. Bij Remco Linnebank kunt u een Nissan Primastar, Mercedes Sprinter of Citroën Jumper bus huren.

Aanbod bussen te huur in Houten

De Mercedes Sprinter leent zich uitstekend als betrouwbare partner tijdens het vervoeren van veel goederen. Dankzij zijn grote laadruimte en comfortabele besturing is de Mercedes Sprinter ideaal voor het vervoeren van veel spullen over een grote afstand. De Nissan Primastar fungeert ook als ideale partner tijdens het vervoeren van vele materialen. Door zijn enorme laadruimte zorgt de Nissan Primastar - naast u veilig naar de desbetreffende locatie te brengen - ervoor dat u veel goederen kunt vervoeren in één rit. Uiteraard zijn deze bussen te besturen met een B-rijbewijs. Bel nu 030-63 55 100 en reserveer.

Bestelbus huren in Houten

Wilt u een verhuiswagen huren in de buurt van Nieuwegein, Utrecht of Vianen? Dat kan, bij Remco Linnebank in Houten kunt u tegenwoordig een praktische bedrijfswagen huren op dagelijkse basis. Zo kunt u altijd een goedkope auto huren. Dankzij de laadruimtes van beide bestelwagens kunt u deze huurbussen overal voor gebruiken.

Nissan Primastar huren in de buurt van Utrecht

Nissan Primastar huren in de buurt van HoutenDe Nissan Primastar huren voor een dag? Neem dan snel contact op! U kunt bellen naar 030-63 55 100 of mailen naar info@remcolinnebank.nl. De Nissan Primastar is een praktische bestelbus met een ruime laadruimte en een flink laadvermogen. Zo kunt u meenemen in deze huurbus wat u nodig heeft. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om een goedkope auto te huren in de buurt van Utrecht.

Meer informatie Contact opnemen

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in Houten

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in HoutenBij Remco Linnebank kunt u een Mercedes Sprinter huren voor een dag of langer. De Mercedes Sprinter stelt u in staat om zeer veel goederen te vervoeren zonder enige moeite. De bestelauto is net wat groter dan de Nissan Primastar en kan daarom ook vanzelfsprekend meer goederen en materialen vervoeren. Bij Remco Linnebank kunt u altijd een bedrijfswagen huren voor de tijd dat u hem nodig heeft.

Meer informatieContact opnemen

De Citroën Jumper, ideaal voor klussen

De Citroën Jumper, ideaal voor klussenDe Citroën Jumper is ideaal voor verschillende klussen dankzij zijn brede laadruimte en enorme laadvermogen. Het is mogelijk om deze bestelbus een dag, meerdere dagen of zelfs alleen een dagdeel te huren. Dus heeft u een ruime bestelauto nodig voor een dagklus? Dan kunt u bij Autobedrijf Remco Linnebank terecht. 

Meer informatieContact opnemen

Goedkope auto huren bij Remco Linnebank

De goedkoopste auto huren doet u het meest makkelijk bij Remco Linnebank. Bij Remco Linnebank’s bestelwagen verhuur profiteert u altijd van het beste materiaal voor de beste prijs. Zo kunt u al een wagen huren vanaf € 39,- per dag! Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen met plezier.