Direct contact? Bel: 030-63 55 100

Home > Verhuur

Huur een bus of auto bij Autobedrijf Remco Linnebank 

Wilt u een bestelbus of personenauto huren in de regio Houten? Autobedrijf Remco Linnebank voorziet u graag van een auto. Zo huurt u al een bus vanaf €35,- per dag. Bij Remco Linnebank in Houten kunt u een Kia Picanto huren, een Nissan Primastar, Mercedes Sprinter of Citroën Jumper bedrijfswagen of Renault Master bakwagen huren.

Aanbod bussen te huur in Houten

De Mercedes Sprinter leent zich uitstekend als betrouwbare partner tijdens het vervoeren van veel goederen. Dankzij zijn grote laadruimte en comfortabele besturing is de Mercedes Sprinter ideaal voor het vervoeren van veel spullen over een grote afstand. De Nissan Primastar fungeert ook als ideale partner tijdens het vervoeren van vele materialen. Door zijn enorme laadruimte zorgt de Nissan Primastar - naast u veilig naar de desbetreffende locatie te brengen - ervoor dat u veel goederen kunt vervoeren in één rit. Uiteraard zijn deze bussen te besturen met een B-rijbewijs. Bel nu 030 - 63 55 100 en reserveer.

Auto huren? Dit is ons complete verhuuraanbod

Renault Master

Bakwagen
bakwagen-huren

Bekijken

 

Nissan Primastar

Bedrijfswagen
bestelwagen-huren

Bekijken

 

Mercedes Sprinter

Bedrijfswagen
bestelwagen-huren

Bekijken

 

 

 

   

Meer over een bestelbus huren in Houten

Wilt u een verhuiswagen huren in de buurt van Nieuwegein, Utrecht of Vianen? Dat kan, bij Remco Linnebank in Houten kunt u tegenwoordig een praktische bedrijfswagen huren op dagelijkse basis. Zo kunt u altijd een goedkope auto huren. Dankzij de laadruimtes van beide bestelwagens kunt u deze huurbussen overal voor gebruiken.

Nissan Primastar huren in de buurt van Utrecht

Nissan Primastar huren in de buurt van HoutenDe Nissan Primastar huren voor een dag? Neem dan snel contact op! U kunt bellen naar 030-63 55 100 of mailen naar info@remcolinnebank.nl. De Nissan Primastar is een praktische bestelbus met een ruime laadruimte en een flink laadvermogen. Zo kunt u meenemen in deze huurbus wat u nodig heeft. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om een goedkope auto te huren in de buurt van Utrecht.

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in Houten

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in HoutenBij Remco Linnebank kunt u een Mercedes Sprinter huren voor een dag of langer. De Mercedes Sprinter stelt u in staat om zeer veel goederen te vervoeren zonder enige moeite. De bestelauto is net wat groter dan de Nissan Primastar en kan daarom ook vanzelfsprekend meer goederen en materialen vervoeren. Bij Remco Linnebank kunt u altijd een bedrijfswagen huren voor de tijd dat u hem nodig heeft.

Goedkope auto huren bij Remco Linnebank

De goedkoopste auto huren doet u het meest makkelijk bij Remco Linnebank. Bij Remco Linnebank’s bestelwagen verhuur profiteert u altijd van het beste materiaal voor de beste prijs. Zo kunt u al een wagen huren vanaf € 35,- per dag! Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen met plezier.