Direct contact? Bel: 030-63 55 100

Home > Verhuur > Mercedes-Benz Sprinter huren

De Mercedes Sprinter

De Mercedes Sprinter huren

Bij Remco Linnebank kunt u een Mercedes Sprinter huren zo lang u hem nodig heeft. Met de Mercedes Sprinter vervoert u zonder enige moeite grote ladingen goederen. De bestelauto is ietwat groter dan de Nissan Primastar en kan hierom ook meer goederen en materialen vervoeren.

De Mercedes Sprinter is een praktische bestelbus met een enorme laadruimte en een flink laadvermogen. Zo kunt u de Mercedes Sprinter niet alleen goed gebruiken als verhuiswagen, maar ook als vakantieauto of gewoon als bedrijfswagen. De Mercedes Sprinter is ook een handige en comfortabele huurauto in het geval u een vakantieauto wilt huren. Zo laadt u gemakkelijk al uw bagage in de achterbak en kunt u met een rijkelijke ruimte om u heen de desbetreffende vakantiebestemming tegemoet. Zo heeft u bij Remco Linnebank altijd de mogelijkheid om een goedkope auto te huren in de buurt van Utrecht.

Huur deze bestelauto

In de regio een bus huren

Via Remco Linnebank kunt u snel en handig een goedkope auto huren. Als u woonachtig bent in de buurt van Houten, Nieuwegein, Utrecht en Vianen kunt u lekker makkelijk een goedkope huurbus huren bij Remco Linnebank.

Een bestelwagen huren doet u net zo makkelijk bij Remco Linnebank. U kunt bellen naar 030-63 55 100 of mailen naar info@remcolinnebank.nl.
 


 

 Prijs  
Dagprijs €84,00
Dagdeel (alleen werkdagen) €50,00
Weekendtarief €145,00
Week €550,00

Afmetingen
 
Hoogte 165 cm
Lengte 335 cm
Breedte 176 cm
Breedte tussen wielkasten 136 cm

Specificaties

 • Grijs kenteken met 2 zitplaatsen
 • Stuurbekrachtiging
 • Radio/cd
 • Handgeschakeld 5 versnellingen
 • Schuifdeur rechts, 2 achterdeuren

Algemene afspraken

 1. 100 km vrij (50 km bij een halve dag ) €0,20 per verreden km excl brandstof
 2. Huurder dient de bus met respect te berijden
 3. Geen gebruik buiten Nederland
 4. Boetes worden achteraf in rekening gebracht
 5. Schade en pech dient gemeld te worden tijdens gebruik
 6. De bus dient schoon afgeleverd te worden*
 7. Geen huisdieren
 8. Uitsluitend bereden door de gelegitimeerde huurder
 9. Geen verhuur aan personen onder de 21 jaar en min. vijf jaar in het bezit van een geldig rijbewijs
 10. De bus dient afgetankt afgeleverd te worden.*
 11. Niet roken
 12. € 500,- borg ( Eigen Risico )**

* Wanneer de bus niet afgetankt of schoon wordt afgeleverd wordt een boete van respectievelijk €100 + kosten van de verreden brandstof of €150 euro in rekening gebracht.

** Eigen risicoverlaging mogelijk, na bijbetaling van € 5,- wordt het nieuwe bedrag € 200,-.


Een ideale partner

De Mercedes Sprinter fungeert als een ideale partner tijdens het vervoeren van vele materialen. Door zijn comfortabele laadruimte zorgt de Mercedes Sprinter ervoor dat u altijd veel goederen en bagage kunt vervoeren in één rit. Dankzij de comfortabele rijervaring die de Sprinter creëert komt u altijd op een fijne manier veilig van A naar B.

De Mercedes Sprinter leent zich dus uitstekend om te gebruiken als vakantieauto. Gaat u binnenkort op vakantie en zou u graag een vakantieauto huren, neem dan zo snel mogelijk contact op. Mocht u het liefst een verhuiswagen huren, een bus huren, een goedkope bedrijfswagen huren of gewoon goedkoop een auto huren bent u bij Remco Linnebank ook aan het juiste adres. De Mercedes Sprinter leent zich namelijk voor elke klus.
Deze bus is overigens te besturen met een B-rijbewijs. Bel nu 030-63 55 100 en reserveer.

Huur deze bestelauto