Direct contact? Bel: 030-63 55 100

HomeOver onsNieuwsEen BOVAG occasion kopen

Een BOVAG occasion kopen

Autobedrijf Remco Linnebank staat bekend om haar aanbod van betrouwbare BOVAG occasions en zeer goede leveringscondities. Om u het allerbeste te kunnen bieden, werken wij samen met gerenomeerde autobedrijven in binnen- en buitenland. Hierdoor beschikken wij altijd over een breed aanbod aan occasions in goede conditie. De occasions van Remco Linnebank zijn direct leverbaar, beschikken over de Nationale Autopas en zijn vanaf 4.500 euro voorzien van 6 maanden BOVAG garantie.

Met veel plezier geven wij u een eerlijk advies bij de aanschaf van een gebruikte auto. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Is het verstandiger om een diesel occasion of een benzine auto te kopen? Is het goedkoper de auto op de zaak te financieren op privé te kopen?

Autobedrijf Remco Linnebank is niet merkgebonden waardoor wij u als particulier of zakelijke rijder objectief en onafhankelijk kunnen adviseren bij de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto. Vindt u binnen ons actuele aanbod niet de auto waar u nu naar op zoek bent, dan zetten wij graag de vraag uit binnen ons netwerk naar de auto van uw dromen.

Bij ons autobedrijf heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe of gebruikte auto te financieren en te verzekeren. Het is mogelijk om uw huidige auto bij ons in te ruilen. Uiteraard geniet u dan van een inruilvoordeel bij het aanschaffen van een nieuwe auto.