Direct contact? Bel: 030-63 55 100

HomeServiceKleine beurt

Ook voor de kleine beurt gaat u naar Autobedrijf Remco Linnebank in Houten

Bent u op zoek naar een vakgarage met kennis en vakkundig personeel in uw buurt? U bent van harte welkom bij Autobedrijf Linnebank in Houten. Onze ervaren monteurs weten precies waar ze bij elk type auto op moeten letten voor het beste onderhoud en goede reparaties. Zo kunt u na elk bezoek weer veilig en vertrouwd de weg op.

Waarom een onderhoudsbeurt?

In tegenstelling tot de APK is een onderhoudsbeurt niet verplicht. Toch wordt regelmatig onderhoud niet voor niets geadviseerd. Bij zowel een kleine als een grote beurt wordt uw auto uitgebreid nagekeken. Slijtage aan onderdelen wordt op deze manier ontdekt voor dit schade aan uw auto veroorzaakt. U voorkomt hoge kosten doordat alleen het versleten onderdeel vervangen wordt en onverwachte, kostbare reparaties uitblijven. Ook wanneer u weinig rijdt of een tijd niet heeft gereden is onderhoud belangrijk. Stilstand zorgt bij bepaalde onderdelen namelijk voor vervuiling of uitdroging.

Goede investering

Ook bij eventuele verkoop van uw auto is regelmatig onderhoud een goede investering. Auto’s met een duidelijk en correct onderhoudsboekje worden over het algemeen sneller én tegen een hogere prijs verkocht.

Waarin verschilt een kleine beurt van andere onderhoudsbeurten?

Bij de kleine onderhoudsbeurt wordt een auto gecontroleerd op de onderdelen die het snelst slijten en daardoor vaker voor schade of stilstand zorgen. Het gaat in totaal om ongeveer 20 punten die gecheckt worden, afhankelijk van het type auto dat u heeft. Punten die onder andere worden meegenomen zijn de remmen, accu, schokdempers en lampen. Naast controle van onderdelen worden vloeistoffen indien nodig bijgevuld en de olie vervangen. Welke termijn u het beste aan kunt houden voor klein onderhoud, kunt u vinden in uw onderhoudsboekje.

Een grote onderhoudsbeurt is een controle op bijna alle onderdelen van de auto die kunnen slijten. Hier vallen ook de onderdelen uit de kleine onderhoudsbeurt onder.

Uw kleine beurt bij Autobedrijf Remco Linnebank in Houten

Wanneer u uw auto voor een kleine onderhoudsbeurt naar Autobedrijf Linnebank in Houten brengt, bent u verzekerd van controle door ervaren monteurs die werken met de meest moderne apparatuur. Wij zijn open en eerlijk over onze werkzaamheden en het onderhoud dat uw auto nodig heeft. Daarom overleggen we altijd eerst met u over de kosten van reparatie of vervanging, voordat wij werkzaamheden uitvoeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bespaart u graag op de kosten voor onderhoud aan uw auto? Wanneer u klein onderhoud tegelijk met uw APK laat uitvoeren, ontvangt u van ons 50% korting op de APK. De APK is gratis wanneer u deze combineert met een grote onderhoudsbeurt.

Plan een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken voor uw kleine onderhoudsbeurt, plan dan handig online een afspraak in onze agenda. Eventueel kunt u de kleine onderhoudsbeurt combineren met een APK-check.

Maak een afspraak