Direct contact? Bel: 030-63 55 100

HomeTrekhaken

Trekhaken.nl via Remco Linnebank

Een trekhaak bestellen bij Remco Linnebank

Bestel eenvoudig uw trekhaak inclusief montage! Trekhaken.nl is dé trekhakenspecialist met montage door heel Nederland! Bij Remco Linnebank bestelt u snel en eenvoudig online uw trekhaak met montage voor uw auto.

Onze trekhaken zijn geschikt voor caravans, aanhangwagens, vouwwagen en fietsendragers. Al onze trekhaken zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: met een vaste trekhaak of met een afneembare trekhaak.

Een trekhaak bestellen 

Daarom bestelt u uw trekhaak bij Remco Linnebank

 • Trekhaken en kabelsets van de hoogste kwaliteit
 • Vakkundige trekhaak montage door Remco Linnebank
 • De scherpste prijzen
 • Achteraf betalen
 • Eenvoudig uw trekhaak online bestellen
 • Grote voorraad! Vrijwel elke trekhaak is binnen 24 uur beschikbaar

Een trekhaak bij Remco Linnebank voor iedere auto

De bestelling stap-voor-stap

 • Zoek uw auto op via de kenteken koppeling
 • Selecteer de trekhaak
 • Selecteer de kabelset
 • Klik op ‘Ga verder’
 • Kies een als montage adres: Remco Linnebank, de gewenste montagedatum en vul uw naam- en adresgegevens in
 • Verstuur de bestelling
 • Trekhaken.nl plant daarna samen met u en Remco Linnebank de montage in

Gemakkelijk zoeken via het kenteken

Een trekhaak is ontworpen voor een speciaal merk en type/model auto. Het selecteren van uw auto gaat heel gemakkelijk: geef uw kenteken in op onze homepagina. Als de auto niet via het kenteken op te zoeken is, kunt u dat ook doen door de auto zelf in de database op te zoeken. Geef hiervoor het juiste model (sedan, hatchback of stationwagon) en type in.

Een trekhaak bestellen bij Remco Linnebank

Kies je trekhaak

In veel gevallen kunt u kiezen tussen een trekhaak met een vaste of met een afneembare kogel. Wanneer uw auto voorzien is van parkeersensoren, is een afneembare trekhaak een betere keuze. Omdat de kogel door de parkeersensoren als obstakel kan worden gezien is het mogelijk dat de parkeersensoren na montage van de trekhaak niet goed meer werken. Ook is het is mogelijk dat de kentekenplaat niet goed zichtbaar meer is na montage van een trekhaak. In dit geval is het ook beter om voor een afneembare kogel te kiezen zodat u, op momenten dat de aanhanger niet aangekoppeld is, de kogel kunt verwijderen. En niet onbelangrijk: is het niet veel fraaier als de trekhaak volledig is weggewerkt als u deze niet gebruikt? Kies dan voor de trekhaak met een verticaal afneembare kogel of de wegklapbare trekhaak!

En daarna je kabelset

Na het selecteren van de trekhaak, selecteert u de kabelset. Er zijn twee mogelijkheden: een 7-polige of een 13- polige kabelset. Een 7-polige kabelset is meestal goedkoper dan een 13-polige kabelset en wordt voornamelijk gebruikt voor aanhangwagens, fietsendragers en trailers en wordt standaard voorzien van een verplichte mistlampaansluiting. Een 13-polige kabelset wordt voornamelijk gebruikt voor toepassing met een caravan. De extra aansluitingen zijn namelijk nodig voor stroom aansluiting voor de koelkast tijdens het rijden, voor de binnenverlichting en de achteruitrijverlichting. Voor het aansluiten van de constante stroomdraad, bedoeld voor bijvoorbeeld het aansluiten van een koelkast of het opladen van een accu, worden extra kosten doorberekend.

Een trekhaak huren bij Remco Linnebank

Let wel op!

Er kunnen extra kosten berekend worden voor meerwerk dat buiten de montage van de trekhaak en de kabelset valt. Bijvoorbeeld bij de montage van een trekhaak kan het mogelijk zijn dat er een meerprijs wordt berekend voor het aanmelden van de trekhaak aan de huidige auto-elektronica, zodat alle aanwezige elektronische componenten van deze auto intact blijven. Dit wordt met een diagnosetester uitgevoerd. Ook kan het zijn dat door aanpassingen aan de auto de montage van de trekhaak wordt bemoeilijkt. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan een ingebouwde LPG installatie of een betimmerde laadruimte. Het montageadres kan de extra kosten hiervoor doorberekenen. Neem contact op met onze verkoopafdeling als u hier vragen over hebt.
Voor het aansluiten van de constante stroomdraad, bedoeld voor bijvoorbeeld het aansluiten van een koelkast of het opladen van een accu, worden extra kosten doorberekend.

Lukt het toch niet of ben je niet zeker van je keuze?
Indien u problemen ondervindt bij het bestellen van uw trekhaak of andere vragen hebt, dan kunt u bellen 030-63 55 100 of mailen met info@remcolinnebank.nl.

Een trekhaak bestellen Contact opnemen